Ik ben Rani Gamby, 25 jaar en woon in Geel. Ik heb de master in de industriële wetenschappen: energie met succes voltooid aan de KULeuven universiteit. 

Omdat mijn passie voor energiezuinig bouwen en bewust omgaan met energie groot is heb ik door de jaren heen bijkomend een postgraduaat gevolgd tot Energiedeskundige type A. Hiermee wil ik energieprestatiecertificaten gaan opstellen zodat mensen een beter beeld krijgen van het energieverbruik van hun woning. Indien gewenst geef ik graag vrijblijvend advies en energiebesparende tips.

Over Renergy

Bent u van plan om uw woning te verkopen of verhuren? Dan bent u verplicht om een energieprestatiecertificaat of EPC van u woning te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet u beschikbaar kunnen stellen zodra uw woning te koop of te huur aangeboden wordt. Het energieprestatiecertificaat kan ook een goed inzicht geven in nuttige renovaties in de woning. Het is dan ook mogelijk om een vrijblijvend EPC-verslag van uw woning te laten opstellen. 

​De erkend energiedeskundige komt bij u ter plaatse en stelt een EPC op van uw woning. Wenst u een EPC, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Vanaf heden kan u ook terecht bij Renergy voor elektrische keuringen bij verkoop van uw woning. Daarnaast bieden we nog keuringen voor bovengrondse en ondergrondse stookolietanks aan.